Lejla, 24 godine, Niš

pozitivna i nasmejana devojka za vezu

Pozitivna i nasmejana devojka

O sebi: Odrasla sam u jednom selu blizu Niša, a danas živim i radim u centru grada. Iz sela sam počela da putujem kad sam upisala srednju školu. Nisam bila neki đak, ali sam završila školu bez problema.

Društvo me poznaje kao osobu koja je uvek pozitivna i nasmejana i lepo raspoložena. Mirna i tiha, ali vesela u duši. Kažu da zračim pozitivnom energijom, da sam zabavna i da im je lepo u mom društvu.

Volim da ugostim društvo u skromnom, iznajmljenom stanu. Gazde su mi super, pa se ne bune ako ima malo buke. Mlada sam i normalno je da i meni treba da se malo provedem i zabavim s ljudima mojih godina. Ponekad organizujemo neku pijanku da se malo zabavimo, a nekad gledamo film uz kokice i mirni smo kao bubice.

Tražim: Želim da upoznam finog momka, mojih ili sličnih godina, za vezu. Volim momke koji ne vode računa o svakoj izgovorenoj reči i ne glume neko ludilo, već su prirodni i opušteni. Izgled nije bitan. Može da izgleda obično i prosečno, meni to ne smeta. Samo da nije uobražen i da je dobar kao osoba.

Pošalji mi SMS poruku (iz Srbije) na sledeći način:
Lejla TEKST PORUKE na broj
1294 – Cena poruke 63,60 din.

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pošalji mi SMS poruku (iz Bosne i Hercegovine) na sledeći način:
LejlaNis TEKST PORUKE na broj 091610103

Ako si trenutno na telefonu u BiH, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu: