Vanja, 23 godine, Vranje

tražim momka, lični oglasi Vranje

Tražim momka

O sebi: Zbog posla i brojnih obaveza moj dečko me stalno odbija. Mislim da mu je to izgovor jer mu više nisam privlačna. Mlada sam ko rosa u podne i imam određenih potreba, a on me ne primećuje. Ne znam šta da radim. Raskinuću mu i naći ću novog momka. Ne mogu da čekam gospodina da se seti da ja postojim.

Lepo izgledam, kao što se vidi na slici. Druželjubiva sam devojka, volim da upoznajem nove ljude i da se družim. Volim s drugaricama da odem nekad na kafu i trač partiju, lepo se ispričamo, izogovaramo momke i olakšamo dušu. Ponekad sebi kupim neki lepi komad garderobe. Nisam razmetljiva i ne trošim puno, ali volim da sebi, a i drugima izgledam lepo.

Verovali ili ne, znam dobro da kuvam. Majka me učila od malena i stalno sam joj pomagala u kuhinji pa sam tako naučila da spremam mnoga domaća jela. Lepo spremam čak i punjene paprike. Rođaci kažu da sam nadmašila mamu u tome.

Tražim: Tražim momka do 35 godina, koji će da ceni moje kvalitete. Daljina nije bitna. Gde god da si, dolazim mojim Jugićem.

Pošalji mi SMS poruku (iz Srbije) na sledeći način:
Vanja TEKST PORUKE na broj
1294 – Cena poruke 63,60 din.

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pošalji mi SMS poruku (iz Bosne i Hercegovine) na sledeći način:
VanjaVR TEKST PORUKE na broj 091610103

Ako si trenutno na telefonu u BiH, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu:

Pošalji mi SMS poruku (iz Crne Gore) na sledeći način:
Vanja TEKST PORUKE na broj 14563

Ako si trenutno na telefonu, pošalji poruku klikom na SMS ikonicu: